سیاست ضد اسلامی مقامات آمریکایی در مواجهه با عملیات تروریستی
به گزارش خبرگزاری رسا، روز گذشته فردی مسلح با ورود به کلیسایی در تگزاس، 26 نفر را به قتل رساند و 20 نفر دیگر را زخمی کرد
به گفته شاهدان عینی قاتل لباس نظامی و جلیقه ضد گلوله به تن داشته و بعد از قتل مردم در کلیسا پا به فرار گذاشته و مورد تعقیب پلیس قرار می گیرد و بعد از چندی جنازه قاتل در اتومبیل وی پیدا می شود. پلیس تگزاس هنوز نام قربانیان کلیسا که از 5 تا 70 سال سن داشته اند را منتشر نکرده است.
مساله ای که جلب توجه می کند این است که طبق اظهارات سخنگوی نیروی هوایی آمریکا، دوین پاتریک ولی [Devin Patrick Kelley]، عامل 26 ساله جنایت در کلیسای منطقه سوثرلند اسپرینگ در ایالت تگزاس، عضو سابق نیروی هوایی بوده است و به دلیل تخلفاتی از جمله خشونت علیه همسر و فرزند خود، از این نیرو کنار گذاشته شده است.
با این که این جنایت موجب کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم بی گناه شده است، هنوز هیچ مقام آمریکایی از آن به عنوان واقعه ای تروریستی یاد نکرده است. همچنین دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که در ژاپن به سر می برد به این توییت بسنده کرده است که پلیس در حال بررسی واقعه است و وی از ژاپن قضایا را دنبال می کند.
هفته پیش فردی که ملیت آمریکایی داشت و از طریق اینترنت و فضای مجازی با داعش بیعت کرده بود، با خودرو عده ای را زیر گرفت و 8 نفر را به قتل رساند. تمام رسانه های آمریکایی این واقعه را تروریستی نامیدند. هر چند این مساله قابل تایید است که حمله فرد داعشی به افراد بی گناه عملی تروریستی بود، اما آیا قتل 26 نفر در کلیسا، عملی تروریستی محسوب نمی شود؟
نکته دیگر این که ایالات متحده همیشه به بهانه مبارزه با تروریسم به جاسوسی از مسلمانان جامعه این کشور پرداخته است. در صورتی که بیشترین آمار قتل و کشتار در این کشور، مربوط به افرادی سفید پوس با اعتقاداتی به جز دین اسلام بوده است.
تمام این مسائل این صحبت را اثبات می کند که برخورد دولتمردان آمریکا با مسأله تروریسم، کاملا گزینشی بوده و فقط به دنبال متهم کردند مسلمانان هستند./۸۴۷/ب۹۰۲/ف