۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
کد خبر: ۷۷۴۳۲۰

اختتامیه مدرسه کاربست هوش مصنوعی در مطالعات قرآنی برگزار شد

اختتامیه مدرسه کاربست هوش مصنوعی در مطالعات قرآنی برگزار شد
اختتامیه مدرسه کاربست هوش مصنوعی در مطالعات قرآنی از سلسله پیش نشست‌های دومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم در ساختمان دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، اختتامیه مدرسه کاربست هوش مصنوعی در مطالعات قرآنی از سلسله پیش نشست‌های دومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم که روز یکشنبه 14 بهمن ماه بعد از نماز مغرب و عشا در ساختمان دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدحسین بهرامی، ریاست مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) در این نشست اظهار داشت، بهره‌گیری از فناوری های جدید در حوزه‌های علمیه داستان مفصلی دارد و مسیری که تا کنون طی کرده‌اند، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر و موثر در این زمینه است.

امید است که بتوانیم این زحمات را ارج نهیم و به شیوه‌ای مناسب به ادامه این مسیر بپردازیم و در زمینه تولید محتوا و در استفاده از فناوری‌های نوین با همت و تلاش بیشتر، به بهره‌وری مطلوب دست یابیم و در راستای پیشبرد اهداف حوزه علمیه خود گام برداریم.

محمد رضا قاسمی مشاور محترم مدیر حوزه‌های علمیه و دبیر ستاد راهبردی فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه در این نشست اظهار داشت: بهره‌مندی از فناوری‌های هوشمند می‌تواند به ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش در حوزه‌های علمیه کمک شایانی نماید، از این رو، ضروری است که برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری برای ادغام این تکنولوژی‌ها در فرآیندهای آموزشی و علمی انجام گیرد تا به نتایج مطلوب‌تری دست یابیم.

دبیر ستاد راهبردی فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه، یکی از دغدغه‌های همیشگی آیت‌الله اعرافی را اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت فناوری هوش مصنوعی توسط انجمن‌ها و جریانات علمی حوزه عنوان کرد و افزود: این جریانات علمی باید هم از توانمندی فنی هوش مصنوعی در پیشبرد مطالعات خود بهره‌مند شوند و هم به مسائل مرتبط با این حوزه‌های دانشی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

اختتامیه مدرسه کاربست هوش مصنوعی در مطالعات قرآنی برگزار شد

در پایان مراسم از جناب آقای علیرضا طالب‌پور، بنیان‌گذار پژوهشکده مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم، به خاطر همکاری‌های مؤثرشان با ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه قدردانی شد.

ارسال نظرات