۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۷۷۴۶۸۹

واکنش انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه در پاسخ به بیانیه اخیر یک گروهک سیاسی حوزوی

واکنش انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه در پاسخ به بیانیه اخیر یک گروهک سیاسی حوزوی
انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم نوشت: بیانیه ای عجیب از تشکلی موسوم به مجمع محققین و مدرسین حوزه، تعجب بسیاری را بر انگیخت.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم در پاسخ به بیانیه اخیر یک گروهک سیاسی حوزوی موضع آنان را غیرمنطقی و خائنانه در ارائه راه حل دو دولتی برای فلسطین برشمرد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درایام بهار انقلاب اسلامی و روزهای گرامیداشت مجاهدت های خمینی کبیر و یاران باوفایش و در روزهایی که مثل هر سال در هر کوچه و خیابان پرچم های شادی و پاسداشت مجاهدت مردم انقلابی ایران به چشم میخورد؛ بیانیه ای عجیب از تشکلی موسوم به مجمع محققین و مدرسین حوزه! تعجب بسیاری را بر انگیخت اگرچه که پس از موضع غیرمنطقی و خائنانه آنها در ارائه راه حل دو دولتی برای فلسطین هرگونه موضع گیری دشمن شادکن را باید برای آنها پیشبینی نمود.

در ایامی که شأن نزول آن، بیان اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی و تقدیر از مجاهدان راه انقلاب است؛ بیانیه مجمع مذکور بجای پاسداشت انقلاب عظیم مردم ایران مالامال از سیاه نمایی و سرشار از ناامیدی بود. 

انقلاب عزیز ما که از درون حوزه جوشید و در دل حوزه پرورش یافت و به پشتوانه معارف اسلامی بالنده شد و با راهنمایی های مرجعیت و هدایت ولی فقیه راه پر افتخار خود را پیمود؛ امروز توسط معدودی درجه چندم حوزوی مورد بی مهری و ناسپاسی قرار گرفت.  

نظام برخاسته از انقلاب اسلامی پس از گذشت چهل و شش سال، علی رغم همه چالش ها با همراهی مردم و رهبری ولیّ فقیه از پیچ و خم های زیادی عبور کرد و پیروزی های فراوانی بدست آورد و البته گاه نیز با کاستی ها و مشکلاتی که معمولا ناشی از دور شدن از مسیر اصیل انقلاب است مواجه شده است. وجدان های بیدار و انسانهای منصف، منکر کم و کاستی ها نیستند اما منصفانه نیست که در چنین ایامی انقلاب اسلامی که اکسیر نجات بخش ملت ایران از یوغ استبداد ستمشاهی و استعمار نظام سلطه بود به گونه ای جلوه داده شود که گویی دستاورد آن چیزی جز سیاهی نیست. 
 
اما علی رغم همه تحریمها و مشکلات اقتصادی – که بخشی از آن ناشی از توطئه های دشمن و بخشی از آن نیز ناشی از دوری برخی مسئولین از مسیر اصیل انقلاب و مع الاسف روی کار آمدن افراد نزدیک به مجمع مذکور است – ایران اسلامی در بسیاری از زمینه ها به موفقیت های بزرگی دست یافته است. پیشرفت های هسته ای؛‌ پزشکی؛ صنعتی؛ کشاورزی ؛ نظامی و غیره هر یک فصل پر حجمی از موفقیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

کشوری که برای درمان، محتاج پزشکان هندی بود و برای تامین سیم خاردار نیز مشکل داشت امروز مهمترین قطب های پزشکی منطقه و از بزرگترین کشورهای موشکی دنیاست.

کشوری که در زمینه بسیاری از محصولات کشاورزی محتاج کشورهای بیگانه بود امروز خود صادر کننده آن محصولات است. کشوری که برای ساخت جاده و سد و نیروگاه دستش جلو بیگانه دراز بود امروز در سایر کشورها طرح های فنی مهندسی را به سرانجام میرساند. 

حال تعجب است که مجمع مذکور بجای عذرخواهی بابت هزینه هایی که نزدیکان فکری آنها در سالهای متمادی بعد از انقلاب بر کشور تحمیل کرده اند دستاوردهای نظام اسلامی را نادیده می گیرند و خود را در جایگاه مدعی می نشانند.

افرادی که با سیاست‌های غلط گذشته خود و همفکرانشان موجب نارسایی‌های کنونی در زمینه معیشت مردم هستند؛ به جای پاسخگویی از عملکرد ضعیف و خسارت بار خود، به یکبار خود را در جایگاه منتقد نشانده اند و نسخه های غلط دیگری مثل برجام خسارت بار را برای مردم عزیز می پیچند.

و عجیب است که برخی همفکران و دوستان این مجمع معلوم الحال، به جایی رسیده اند که از دشمنان قسم خورده ملت، تقاضای تحریم ایران اسلامی را میکنند و مجمع مذکور بجای اعتراض به دوستان و نزدیکان خود سلاح انکار و اعتراض را به سمت نظام اسلامی میگیرد.

آری امروز در وضعیتی قرار داریم که سکولارهای حوزه بر خلاف تاکیدات مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید مبنی بر بیان دستاوردها و پرهیز از القای ناامیدی؛ به شکل غیر منصفانه ای دستاوردها را نادیده گرفته و فهرستی از سیاهی ها را منتشر میکنند. 

انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم، ضمن حمایت از بیانات رهبر معظم انقلاب در عاقلانه و شرافتمند نبودن مذاکره با آمریکا در شرایط کنونی و ضرورت اتکاء بر ظرفیت های داخلی، انتشار چنین بیانیه غیر منصفانه ای که دل دشمنان را شاد و دوستان انقلاب را رنجیده خاطر کرد را تقبیح کرده و از مردم غیور و همیشه در صحنه ایران می خواهد با حضور پرشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن وحدت و صلابت خود را به رخ دشمنان و بدخواهان بکشند و از مسئولان قضایی و امنیتی نیز می خواهد با این سیاه فرسایی هایی که به نام حوزه رقم می خورد نیز برخورد مناسب داشته باشند.

انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
۱۴۰۳/۱۱/۲۰

ارسال نظرات