کارگاه مهارتهای «جهاد روایت» برگزار شد

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، دوره دو روزه «آموزش خبرنگاری و هوش مصنوعی» با هدف تحقق جهاد روایت و تربیت خبرنگاران حرفهای و مسلط به فناوریهای رسانهای با حضور کارمندان مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه های علمیه، در سالن جلسات این مجتمع در قم برگزار شد.
این کارگاه دو روزه که از سوی مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه های علمیه و با همکاری مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه (خبرگزاری حوزه) و با تدریس علی علیزاده و میثم محمدحسنی برگزار شد، میزبان جمعی از کارمندان و علاقهمندان حوزه رسانه از مجتمع تبلیغ بود.
شرکتکنندگان در این دوره فشرده بامهارت های حرفه ای رسانه ای آشنا شدند:
۱- اهمیت رسانه، تحولات رسانهای و مدیریت خبر
۲- اصول و مبانی خبرنگاری و خبرنویسی
۳- بایدها و نبایدهای فعالیت رسانهای در عرصه جنگ روایت ها
۴- رسانه و هوش مصنوعی
بخشی از دوره به کار کارگاهی اختصاص داشت و توسط اساتید دوره آقایان علی علیزاده و میثم محمدحسنی آموزش های لازم ارائه شد.
شرکتکنندگان علاوه بر آشنایی با فرایند تهیه خبر و گزارش از انتخاب سوژه تا تدوین نهایی، با ابزار های هوش مصنوعی و کاربرد آنها در رسانه آشنا شدند.
حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ در این باره اظهار کرد: هدف ما علاوه بر (آموزش تکنیکهای خبرنویسی و انتقال اخبار مراکز توسط افراد شرکت کننده) تلاش کردیم حس مسئولیت اجتماعی، دقت رسانه ای و تعهد به اخلاق حرفهای را به عنوان سنگبناهای خبرنگاری حرفه ای را نهادینه کنیم.
مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه های علمیه افزود: تقاضا برای برگزاری و ادامه این دوره نشاندهنده اشتیاق نسل جوان برای ورود حرفهای و مسئولانه به عرصه رسانه است.
یکی از شرکتکنندگان دوره که از معاونت امور طلاب و دانش آموختگان مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ بود هم این کارگاه ها را نقطه عطفی دانست و گفت: آشنایی عملی با چارچوب های حرفه ای و فنی خبرنگاری که توسط استاد علیزاده تدریس شد، از ارزشمندترین بخش های این دوره برای من بود. این کارگاه نه تنها دانش فنیام را ارتقا داد، بلکه نگرشام نسبت به نقش خبرنگار در جامعه را عمیقتر کرد و حس جهاد روایت را برای من و دیگر شرکت کنندگان زنده تر کرد. همچنین کاربردهای هوش مصنوعی در فعالیت های رسانه ای که توسط استاد محمدحسنی تدریس شد انصافاً برای ما مفید بود.
در پایان مسئولان برگزار کننده اعلام کردند که گواهی پایان دوره از سوی خبرگزاری حوزه به افراد تأیید شده اعطا خواهد شد و از استمرار این کارگاهها در آینده برای سایر کارمندان خبر دادند.
انتظار میرود شرکت کنندگان در این دوره بهعنوان نیروهای آگاه و توانمند، گامهای مؤثری در ارتقای کیفیت فعالیت های رسانهای مجتمع آموزشی و پژوهشی تبلیغ و حوزههای علمیه بردارند.