۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۱۲۸۱۹۵
استاندار قم خبر داد؛

حرکت پرشتاب قم به سوی رشد و توسعه

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم حرکت این استان برای رسیدن به توسعه و عمران را پرشتاب توصیف کرد و گفت:‌ خوشبختانه طرح ها و اقدامات خوبی در استان در حال اجرا است.
موسي پور استاندار قم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد حسین موسی پور استاندار قم شامگاه پنج شنبه در جلسه شورای اداری استان که با حضور حضرت آیت الله نوری همدانی در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، گزارشی تفصیلی از بخش‌های مختلف ارائه کرد.

 حجت‌الاسلام موسی پور با اشاره به سفرهای استانی هیأت دولت به استان‌های مختلف کشور، اظهار داشت: بنیان‌گذار این سفرها شهید رجایی بود و پس از ایشان در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری سفرهای دولتمردان به مناطق محروم ادامه داشت، اما با آغاز دولت نهم شکل جدیدی پیدا کرد و اهداف مهمی در این سفرها پیگیری شد.

وی مهم‌ترین ثمره سفرهای استانی هیأت دولت را توسعه عدالت دانست و تصریح کرد: توسعه متوازن کشور، تحرک وسیع در بدنه کشور، کاهش فقر در مناطق محروم، رشد و شکوفایی استعدادها، نظارت دقیق و نزدیک مسؤولان از محاسن سفرهای استانی به شمار می رود.

استاندار قم افزود: ما نیز با الگو برداری از سفرهای استانی هیأت دولت، سرکشی به بخش های مختلف استان و مناطق محروم شهر قم را در دستور کار خود قرار دادیم که موجب رشد، توسعه و عمران و آبادانی این مناطق شده است.

حجت‌الاسلام موسی پور از آغاز جهشی بزرگ برای توسعه استان خبرداد و گفت: حرکت ما برای رسیدن به یک شهر بین‌المللی پر شتاب است و تاکنون کارهای بزرگ که قبلا غیر قابل تصور بود را اجرایی کرده ایم که ازجمله آنها می توان به تصویب طرح احداث فرودگاه قم، طرح راه اندازی قطار سریع السیر اصفهان، قم، تهران، احداث دو خط ریلی مترو و مونوریل، آغاز ساخت پارکینگ های متعدد و 83 پروژه آموزشی و پروژه های مهم فرهنگی اشاره کرد.

معاونان استاندار قم نیز  هریک به تشریح عملکرد خود از ابتدای قبول مسؤولیت و به ارائه آمار و مقایسه وضعیت کنونی نسبت به گذشته پرداختند.

سید رضا دهناد معاون برنامه ریزی استاندار قم گزارشی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری و سه سفر هیأت دولت به استان قم ارائه کرد و گفت: حدود 90 درصد این مصوبات اجرایی شده است و امیدواریم همزمان با فرا رسیدن سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب پیگیری و اجرای تمام مطالبات ایشان به انجام برسد.

همچنین فرماندار قم و معاونان دیگر استاندار نیز گزارشی از فعالیت ها و اقدامات مربوطه ارائه کردند. /928/پ202/ج

ارسال نظرات