شکستگی لگن کار دست مرکل داد

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، یورونیوز در گزارشی از لغو قرارهای ملاقات صدراعظم آلمان در پی مصدومیت ناشی از حادثه در پیست اسکی خبر داد.
بر اساس این گزارش آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که در یک حادثه اسکی مصدوم شده و استخوان لگن او ترک دیده است، مجبور به لغو برخی از قرار ملاقات های رسمی خود شد.
گفتنی است صدراعظم آلمان که هنگام تعطیلات سال نوی میلادی در کوه های آلپ سوییس به سر می برده پس از زمین خوردن دچار مصدومیت شده است.
اشتفان زایبرت، سخنگوی دولت آلمان در این خصوص گفت: مطمئنا خانم مرکل به فعالیت های خود به عنوان صدراعظم ادامه خواهد داد و کاملا توانایی انجام کارها و داشتن ارتباط با دیگران را دارد. همانطور که قبلا هم گفتم او چند قرار ملاقات را در صدر برنامه قرار خواهد داد، برای مثال ریاست جلسه این هفته کابینه آلمان را بر عهده خواهد داشت. البته ملاقات های خارج از برلین و چند ملاقات عمومی او در برلین لغو خواهد شد، چرا که پزشکان خواستار استراحت کافی برای او شده اند.
خانم مرکل، سه سال پیش نیز پس از یک عمل جراحی برروی زانو، با عصا دیده شده بود./1415/ 1409/ح