۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۸
کد خبر: ۲۵۸۳۳۹
نماینده مردم فارسان در مجلس شورای اسلامی:

بالا بردن اعتماد مردم و مشارکت در کارها سبب همدلی و هم زبانی بیشتر می شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم فارسان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که باید بسیاری از کارها به نمایندگان مردم که همان شوراها هستند، واگذار شود، گفت: بالا بردن اعتماد مردم و مشارکت دادن آن ها در کارها سبب همدلی و هم زبانی بیشتر می شود.
حميدرضا عزيزي، نماينده مردم فارسان در مجلس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حمیدرضا عزیزی، نماینده مردم شهرستان فارسان در مجلس شورای اسلامی، امروز در همایش یک روزه گردهمایی فعالان مؤثر استان چهارمحال و بختیاری در راستای تحقق شعار سال، با تأکید بر این که باید شاخص های توسعه استان چهارمحال و بختیاری در متن شاخص های کشوری دیده شود، اظهار داشت: همدلی و همزبانی دولت و مسؤولان نقش بسزایی در توسعه این استان خواهد داشت.

 

وی با اشاره به این که اعمال تحریم های ناجوانمردانه از سوی غرب یکی از مشکلات فراروی نظام است، خاطرنشان کرد: باید مراقب باشیم که لغو تحریم ها سبب خدچه دار شدن عزت و آبروی نظام نشود.

 

عزیزی با تأکید بر این که تقویت توان داخلی و حمایت از تولید ملی می تواند مشکلات جامعه را برطرف سازد، ابراز داشت: متأسفانه مهم ترین چالش این استان نبود بهره وری درست است که باید برای آن چاره ای اندیشید.

 

نماینده مردم شهرستان فارسان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که تشکیل کمیته بهره وری در ادارات کل این استان یکی از ضرورت ها است که مسؤولان باید به آن توجه ویژه داشته باشند، گفت: باید این کمیته ها هر چه زودتر در راستای بررسی عملکرد بهره وری ادارات کل این استان تشکیل شود و از سوی استانداری مورد پایش قرار گیرد.

 

این مقام مسؤول با بیان این که متأسفانه برای حرکت استان چهارمحال و بختیاری نقشه راه وجود ندارد، افزود: اگر هدف ها، اولویت ها، چالش ها و کمبودهای استان بر مبنای یک سند توسعه مشخص شود، می توان در جهت رفع نقاط ضعف و تقویت عرصه های مثبت قدم گذاشت و وارد میدان عمل شد.

 

وی با اشاره به این که باید بسیاری از کارها به نمایندگان مردم که همان شوراها هستند، واگذار شود، ابراز داشت: بالا بردن اعتماد مردم و مشارکت دادن آن ها در کارها سبب همدلی و همزبانی بیشتر می شود که این خود رشد و ارتقاء را به همراه خواهد داشت.

 

عزیزی با بیان این که اگر همدلی و هم‌ زبانی بین دولت و ملت نباشد، نمی توان توقع داشت که کارها و فعالیت‌ ها به نتیجه دلخواه برسد و جامعه به سمت پیشرفت و تعالی پیش برود، خاطرنشان کرد: هرچه بین ملت و دولت صمیمیت، همکاری و همدلی بیشتری وجود داشته باشد زودتر به اهداف و موفقیت ها خواهیم رسید و در این راستا باید دولت، ملت را به معنای واقعی کلمه قبول داشته باشد و همچنین در مقابل ملت به دولت به معنای حقیقی کلمه اعتماد کند.

 

به گفته وی، تحقق شعار سال در گرو عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب و حرک در مسیر اسلام ناب محمدی است، چرا که رهنمود های رهبری خود در راستای تحقق حکومت الهی و مقابله با دشمنان نظام و اسلام است./9457/پ202/ح

ارسال نظرات