شخصیت حضرت خدیجه نباید تنها در بخشش اموال منحصر شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری امروز در جلسه اخلاق طلاب مدارس علمیه شهرستان مراغه با تسلیت فرا رسیدن سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) اظهار داشت: آن حضرت یکی از زنان نمونه بهشتی است.
وی با اشاره مقام معنوی آن بانوی مکرم اسلام خاطرنشان کرد: زمانی که پیامبر اسلام به معراج رفتند؛ رسول خدا خطاب به جبرئیل گفت؛ آیا حاجتی داری؟ جبرئیل اظهار داشت؛ خواستهام آنست که سلام من و خداوند متعال؛ را به خدیجه کبری(س) برسانی. این مقام عالی نشان از جایگاه والای همسر نبی مکرم اسلام است.
امام جمعه مراغه افزود: حضرت خدیجه به عنوان نخستین زن مسلمان، در راه تحقق رسالت نبی مکرم اسلام(س) متحمل رنجهای فراوانی شد؛ آن بانوی مکرم اسلام نه تنها مال فراوان، بلکه در نقش همسری رسول خدا(س) اسلام را یاور بود؛ تا جایی که گاه رسول خدا می فرمود؛ مانند خدیجه کسی نیست.
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی ادامه داد: مهمترین افتخار حضرت خدیجه(س) مادری شخصیت بزرگواری همچون حضرت فاطمه زهرا(س) است که از ثلاله ایشان ائمه اطهار علیهم اسلام برای هدایت بشری امام بودند و امروز منتظر آخرین فرزند حضرت به عنوان منجی بشریت هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی یادآور شد: حضرت خدیجه همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت و توانست مانع فتنهگری برخی از سران قریش علیه رسول خدا شود، البته پیامبر اسلام(ص) به احترام آن بانوی مکرم، در طول حیات او همسری دیگر برنگزید و پس از درگذشت وی همواره از او با نیکی یاد می کرد.
وی افزود: حضرت خديجه از حاميان راستين رسالت بود، اموال وي در واقع کليد شکست محاصره اقتصادي پيامبر و يارانش بود. او مواد مصرفي را چندين برابر قيمت واقعي مي خريد تا اينکه سالهاي محاصره اقتصادي با سلامت و رهايي امت سپري و حيله قريش با شکست و ناکامي مواجه شد.
نماینده خبرگان رهبری با بیان اینکه بررسی شخصیت متعالی حضرت خدیجه نباید تنها در بخشش اموال و ثروتش منحصر شود، گفت: حضرت خدیجه(س) سخت ترین مشکلات را به خاطر حفظ ایمان به خدا و دفاع از اسلام و رهبر بزرگوار آن متحمل شد، چنانکه از نظر ایمان و عقیده به جایی رسید که خدا و پیامبر(ص) و ملائکه او را دوست داشتند و بر ایمان او مباهات می کردند./935/پ203/ب1