"وحدت" استراتژی راهبردی انقلاب و روحانیت است
حجت الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، منشور روحانیت را یکی از کارهای ماندگار امام خمینی(ره) دانست و گفت: ایشان در پیام بسیار مهمی به صورت مکتوب برای روحانیت آن زمان و آینده روحانیت صادر کردند که علاوه بر اشاره به وظایف ذاتی این صنف در جامعه، تأکید بسیاری بر مسأله تبیین و ترویج انقلاب اسلامی از سوی قشر روحانیت در داخل و خارج از کشور دارد.
وی با بیان اینکه سفارشات امام راحل در منشور روحانیت باید الگو و نصب العین حوزویان در همه زمان ها قرار گیرد، اظهار داشت: تأکید حضرت امام(ره) در این منشور بر مسائلی همچون حفظ احترام علما و بزرگان، حفظ زی طلبگی و ترویج عملی دین مقدس اسلام از سوی روحانیت در جامعه و سایر کشورهای جهان باید برای همه اعصار روحانیت مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه به ویژه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم باید بیش از پیش منشور روحانیت را مورد توجه قرار داده و جامعه روحانیت را با وظایف سنگین خود آشنا سازد.
رییس دانشگاه قم یکی از محورهای تعالیم انبیای الهی را «وحدت» دانست و عنوان کرد: جامعه روحانیت همواره باید نسبت به حفظ وحدت خود اهتمام داشته باشد، زیرا وحدت از نفوذ وسوسه های شیطانی جلوگیری می کند؛ روحانیت باید ید واحده باشد و اختلاف سلیقه هایی که به طور طبیعی ممکن است میانشان وجود داشته باشد، نباید مانع از وحدت عملی آن ها شود.
وی با بیان اینکه «وحدت» استراتژی راهبردی انقلاب اسلامی و روحانیت است، ادامه داد: امام خمینی(ره) فرمودند «اگر همه انبیای الهی در یک نقطه جمع شوند، با یکدیگر اختلاف پیدا نمی کنند، چون مقصدشان واحد بوده و انگیزه آنها الهی است»، بنابراین علمای بزرگوار نیز باید مقصد خود را واحد و الهی بدانند تا وحدت روحانیت حفظ شود.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز با اشاره به اینکه روحانیت از قدیم الایام ملجأ و پناهگاه مردم بوده است، ابراز کرد: مردم هرگاه با دشواری ها و مسائل گوناگون مواجه می شدند به روحانیت پناه می آوردند، اکنون نیز روحانیت از همین جایگاه برخوردار است و باید آن را بیشتر تقویت کند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه روحانیت باید دفاع از نظام اسلامی به عنوان پرتوی از معارف پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را در رأس امور خود قرار دهد، افزود: روحانیت در عین حال ملجأ و پناهگاه مردم بودن باید برای استیفای حقوق مردم تلاش کنند؛ حوزویان امروز باید بیش از پیش نسبت به دفاع از اصل نظام اسلامی کوشا باشد، زیرا صرف وجود مشکلات در اداره کشور کاشف از جواز عدم صیانت آن ها از نظام نیست./841/ت302/ق