نتانیاهو پروژه اخراج گانتس از دایره قدرت را کلید زد
به گزارش بین الملل خبرگزاری رسا، کابینه ای که پس از یک سال و نیم در رژیم صهیونیستی شکل گرفت و در حال حاضر مشغول به فعالیت است، کابینه ای متشکل از احزاب کاملاً مخالف است. این کابینه تمام رکوردهای کابینه های قبلی را شکسته است و با داشتن دو نخست وزیر در یک دوره، شکل جدیدی از چینش سیاسی را ایجاد کرد که موجب شد تمام محافل سیاسی رژیم صهیونیستی به اتفاق عمر این دولت را کوتاه توصیف کنند. حالا نشانه های سقوط این دولت هر روز بیش از پیش آشکار می شود. پس از اختلافات ریشه ای بین نتانیاهو و بنی گانتس- که موجب به تعویق افتادن اجرای طرح موسوم به الحاق کرانه باختری شد- در آخرین اختلاف موجود در این کابینه، نتانیاهو به دنبال پرونده سازی برای بنی گانتس به بهانه خبر یک سال قبل هک شدن موبایل وی است.
انتشار خبر هک شدن تلفن همراه بنی گانتس
ماه می 2019، پس از اولین انتخابات نافرجام رژیم صهیونیستی که در پی انحلال کنست(پارلمان) این رژیم در دسامبر 2018 برگزار شد، اخباری در رسانه های رژیم صهیونیستی منتشر شد که از هک شدن تفن همراه بنی گانتس، رئیس ائتلاف آبی سفید و به سرقت رفتن اطلاعات موجود در آن حکایت داشت. در آن ایام رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند تلفن همراه بنی گانتس توسط ایران هک شده، اطلاعات مهمی از آن به سرقت رفته است. نتانیاهو به سرعت از این خبر در تبلیغات انتخاباتی خود بهره گرفت و گانتس را فردی بی دست و پا توصیف کرد که با نگاهداری اطلاعات دقیق در تلفن همراهش و عدم توانایی در حفظ آنها ، امنیت رژیم صهیونیستی را به خطر می اندازد. این خبر به گونه ای منتشر شد که به نفع نتانیاهو قابل بهره برداری بود. اما نتوانست موجب حفظ برتری نتانیاهو شود و گانتس با وجود انتشار این خبر در انتخابات سپتامبر از نتانیاهو پیشی گرفت.
باز تولید دوباره خبر برای بهره برداری جدید
حالا در جولای 2020 پس از گذشت قریب 14 ماه از انتشار خبر هک شدن تلفن بنی گانتس، نتانیاهو با چنگ زدن به این موضوع در حال انتقام گیری از بنی گانتس و همراهانش است. او با مستمسک قرار دادن این موضوع هم به دنبال تخریب بنی گانتس و هم قلع و قمع کردن کسانی است که گانتس را در این مسیر همراهی می کنند.
تسویه حساب نتانیاهو با رییس دستگاه امنیت داخلی
طی یک هفته گذشته محافل داخلی رژیم صهیونیستی از داغ شدن اختلافات بین نتانیاهو و نداف آرگمن، رییس دستگاه امنیت داخلی(شاباک)، بر سر موضوعِ هک شدن تلفن همراه بنی گانتس خبر می دهند. این محافل می گویند نتانیاهو «نداف آرگمن» را مسئول منتشر نشدن دقیق این خبر و در نتیجه آسیب ندیدن جدی گانتس در آن مسأله می داند. این محافل می گویند نتانیاهو به برخی نزدیکان خود گفته است «آرگمن» با مخفی نگاه داشتن این مسئله از نتانیاهو و رسانه ها، گانتس را از ضرباتی که ممکن است به او برسد دور نگاه داشته است. نتیجه این دیدگاه نتانیاهو این شده است که او طی هفته گذشته حکم ریاست «یوسی کوهن» رییس دستگاه اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی، موساد، را تمدید کرد اما حکم «نداف آرگمن» را- که کمتر از یکسال دیگر به اتمام خواهد رسید- تمدید نکرده است.
مقدمه ای برای حمله به بنی گانتس
با توجه به مخالف هایی که بنی گانتس طی یک ماه گذشته با نتانیاهو کرده است به مانعی جدی برای اجرای طرح موسوم به الحاق کرانه باختری و دره اردن شده است. او مانع جدی نتانیاهو در عرصه سیاست داخلی رژیم صهیونیستی است. علاوه بر اینکه با احساس کشورهای خارجی مبنی بر اینکه گانتس نخست وزیری یک سال و نیم دیگر رژیم صهیونیستی است در میان کشورهای خارجی به ویژه آمریکا و اروپایی ها نیز دارای جایگاهی قابل توجه شده است. لذا نتانیاهو به دنبال این است تا این مانع جدی و بزرگ را از سر راه خود بردارد.
به ویژه آنکه گانتس با از دست دادن بخش قابل توجهی از هم پیمانانش در ائتلاف آبی سفید که پس از ائتلاف با نتانیاهو رخ داد براساس نظر سنجی ها در انتخابات بعدی امکان حضور در دولت را نخواهد داشت. با این اوصاف نتانیاهو به دنبال مقدمه چینی برای اخراج گانتس از دایره قدرت است و تسویه حساب با «نداف آرگمن» نقطه آغازین اقدام نتانیاهو علیه بنی گانتس در مقطع جدید است.
نزدیک شدن به پیش بینی های قبل از انتخابات
با وضعیتی که در بالا به آن اشاره شد، پیش بینی هایی که محافل سیاسی در فلسطین و منطقه ارائه می کردند به تحقق نزدیک شده است. تحلیلگران و رسانه های محلی و منطقه ای پس از ائتلاف نتانیاهو و گانتس به این نکته اشاره کرده بودند که نتانیاهو به گانتس اجازه نخواهد داد به قدرت برسد و با برهم زدن ائتلاف کنوین کابینه، گانتس را پیش از رسیدن به نخست وزیری از رسیدن به این پست محروم خواهد کرد.
حالا با باز انتشار خبر هک شدن تلفن همراه گانتس و اقدامی که علیه «نداف آرگمن» انجام داد، به نظر می رسد روند کنار زدن گانتس از قدرت را کلید زده است تا هم طرح موسوم به الحاق را پیش ببرد و هم اینکه ، رقیب جدی خود در قدرت را از میدان به در کند.