۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
کد خبر: ۷۸۲۰۴۸
حجت‌الاسلام اکبری مطرح کرد؛

تشکیل دبیرخانه دائمی «ایمان و امید» برای تبیین منظومه فکری امام خمینی

تشکیل دبیرخانه دائمی «ایمان و امید» برای تبیین منظومه فکری امام خمینی
رئیس مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه با تاکید بر اینکه حوزه‌های علمیه وظیفه دارند پیام و مسیر امام خمینی را به نسل امروز منتقل کنند، بیان کرد:  امام امت با تکیه بر ایمان و امید، انقلابی جهانی را پایه‌گذاری کرد که امروز نیز الهام‌بخش حرکت‌های اصیل اسلامی است.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، نشست خبری اولین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی در اندیشه امام خامنه‌ای» پیش‌از‌ظهر شنبه ۳ خردادماه با حضور حجت‌الاسلام سیدحسن اکبری رئیس مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم و دبیر این اجلاسیه در محل ساختمان مرکز بسیج اساتید حوزه علمیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام اکبری در ابتدای این نشست با تأکید بر ضرورت تبیین ریشه‌های فکری، اخلاقی و راهبردی انقلاب اسلامی، گفت: امام خمینی رحمه‌الله‌علیه با انقلابی بزرگ، نوری الهی در عصر ظلمت‌زده طاغوت روشن کرد و جامعه اسلامی را از انحراف و وابستگی نجات داد. این انقلاب، مبتنی بر دو عنصر اساسی ایمان و امید، حرکتی تمدن‌ساز و تاریخ‌ساز را آغاز کرد که همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر نسبت به تقویت ایمان و امید در جامعه به‌ویژه در نسل جوان، تصریح کرد: منظومه فکری امام خمینی و سیره عملی ایشان به‌عنوان سرچشمه جوشان ایمان و امید به‌ویژه در نگاه رهبر انقلاب باید بازخوانی و بازتولید شود. به همین منظور دبیرخانه دائمی اجلاسیه «ایمان و امید» تشکیل شده و این مسیر را به‌صورت پیوسته دنبال خواهد کرد.

ایمان و امید؛ نقطه جوشش انقلاب اسلامی

دبیر اجلاسیه ایمان و امید با بیان اینکه امام خمینی رحمه‌الله‌علیه همواره با باور عمیق به مردم و توکل کامل بر خداوند حرکت کرد، گفت: امام(ره) به مردم اعتماد داشت، از مردم بود، با مردم زیست و دغدغه‌های مردم را عمیقاً درک می‌کرد. این ارتباط قلبی و فطری میان امام و امت، راز پایداری و استمرار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به خاطره‌ای از آیت‌الله بهاءالدینی، اظهار داشت: از امام خمینی(ره) پرسیده بودند که برای صدور انقلاب اسلامی چه برنامه‌ای دارید؟ و ایشان در پاسخ فرموده بودند: انقلاب صادر خواهد شد به شرط آن‌که من در اختیار خداوند باشم. این جمله، گویای اوج توکل، اخلاص و روحیه تکلیف‌گرایی امام راحل است.

حوزه‌های علمیه مسئول انتقال مکتب امام به نسل آینده‌اند

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری ادامه داد: حوزه‌های علمیه باید پرچمدار تبیین اندیشه و سیره امام خمینی رحمه‌الله‌علیه باشند. رسالت حوزه فقط در حفظ متون علمی نیست بلکه باید با زبان روز، پیام و مسیر امام(ره) را به نسل جوان منتقل کند. اگر نسل امروز با ایمان، امید و آرمان‌خواهی امام(ره) آشنا شود بسیاری از شبهات و تردیدها در ذهن آنان رفع خواهد شد.

وی افزود: انقلاب اسلامی در بُعد معنوی و مردمی خود، الگویی کم‌نظیر در تاریخ معاصر جهان است و امام خمینی رحمه‌الله‌علیه نماد کاملِ یک رهبر مردمی، مؤمن و امیدآفرین است. امروز این راه با هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه‌الله در حال پیشرفت است و نگاه ایشان به امام(ره) نگاهی جامع، عمیق و راهبردی است.

برنامه‌های اجلاسیه و اهداف آینده دبیرخانه

دبیر اجلاسیه ایمان و امید با تشریح برنامه‌های پیش‌رو گفت: در قالب این اجلاسیه، سلسله نشست‌های علمی، همایش‌ها، تولید محتوای رسانه‌ای، آثار پژوهشی دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره امام خمینی رحمه‌الله‌علیه دنبال خواهد شد. هدف ما این است که منظومه‌ای از ایمان و امید در مکتب امامین انقلاب به جامعه عرضه شود.

وی در پایان تأکید کرد: جامعه امروز به‌ویژه جوانان بیش از هر زمان نیازمند بازگشت به سرچشمه‌های زلال ایمان، امید، عزت و ایستادگی است. اگر نسل جوان بداند که امام خمینی رحمه‌الله‌علیه چگونه از دل مردم برخاست و چگونه با ساده‌زیستی، اخلاص و همراهی با مردم، مسیر دشوار انقلاب را هموار ساخت حتماً در مسیر حق ثابت‌قدم خواهد ماند.

ارسال نظرات