نخستین ویژه نامه در مسیر عرشیان منتشر شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نخستین ویژهنامه نشریه در مسیر عرشیان، به سردبیری حجتالاسلام حمید موری در اهواز منتشر شد.
این ویژهنامه با جمع آوری مطالب جذاب و خواندنی از شهدا و بازماندگان هشت سال جنگ تحمیلی، جوانان و نوجوانان را با فرهنگ جهاد، مبارزه با دشمنان، زیر بار ظلم و ستم نرفتن و ایثار و شهادت آشنا میکند.
این نشریه از هشت عنوان اینجا کجاست، آبی اما به رنگ غروب، لایههای پنهان جنگ، لحظهها، دفاع مقدس و مهدویت، اتل متل یه مادر، چرا در میانه جنگ ایران صلح را نپذیرفت و پرسشی از جاودانه های تاریخ تشکیل شده است.
در بخش نخست این نشریه به شرحی کوتاه از عملیات کربلای پنج و کربلای چهار با عنوان «اینجا کجاست؟» اشاره شده است.
بخش دوم، با عنوان «آبی اما به رنگ غروب» است که به قصه دخترک کوچکی اشاره می کند که در همه زندگیش فقط یک حوض کوچک ماهی دارد که با او درد دل میکند.
در بخش «لایه های پنهان جنگ» نویسنده به برخی از اقدام های مستکبران در خصوص پیشبرد جنگ تحمیلی به نفع عراق، از جمله کمک های آمریکا نسبت به پیشبرد برنامه سلاح هسته ای عراق، انگلستان و ساخت شبکه پناهگاه های زیرزمینی برای صدام، سربازان کشورهای عربی در جنگ ایران و عراق، پیوند ماهواره ای آمریکا و عراق و همچنین شوروی بزرگترین تأمین کننده نیازهای تسلیحاتی عراق اشاره می کند.
بخش چهارم، تحت عنوان «لحظه ها» است که به کمک های مردمی، امداد غیبی، تعبیر، قسم و برادرا! دقت کنند! اشاره می شود.
گرداورندگان در بخش پنجم، به چهار اصل از «دفاع مقدس و مهدویت»، پرداخته شده که انتظار، غیبت، پیروی از نایت امام زمان(عج) و افتخار سربازی برای امام زمان(عج)، از اصول آن هستند.
بخش ششم، «اتل متل یه مادر»، از اشعاری از مرحوم ابوالفضل سپهر است که نویسندگان با چاپ این اشعار در ویژه نامه در مسیر عرشیان حال و هوای خوبی را به این ویژه نامه بخشیده اند.
در بخش هفتم به یکی از شبهات مهم در بین جوانان و نوجوانان با عنوان «چرا در میانه جنگ ایران صلح را نپذیرفت؟» اشاره می شود که نویسنده بیان می کند: آغاز جنگ علیه ایران و حمله به دولتی که هنوز مستقر نشده و ساختارهای قدیمی و جدید آن به طور کامل سمت و سوی خود را باز نیافته و یا تعریف نشده بودند، فشار بسیار زیادی را به جمهوری اسلامی ایران وارد ساخت. در این میان مهمترین مسأله، درهم ریختگی نیروهای مسلح سنتی و عدم شکل گیری و مسلح نشدن نیروی نظامی انقلابی(سپاه) و نیروی مردمی(بسیج) بود که این امکان را برای دشمن فراهم کرد تا به آسانی، به هدف های بزرگی دست یابد. ... .
بخش هشتم، تحت عنوان «پرسشی از جاودانه های تاریخ» است که نویسنده تلاش می کند با بیان دل نوشته هایی زیبا و خواندنی از شهدا، روحیات جوانان را با سالها دفاع مقدس اجین سازد.
گفتنی است، این ویژه نامه از سوی هیئت فرهنگی مذهبی مشکات الهدی با همکاری مسجد خاتم الأنبیاء، پایگاه مقاومت بسیج شهدای کربلا، حوزه مقاومت بسیج هشت شهری، ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)، هیئت عزاداران و عاشقان ثار الله، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان و کنگره سردار سرلشکر علی هاشمی، با شمارگان 1000 نسخه منتشر شده است./945/ن602/ع