۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۴۳۴۶۹۲
حجت الاسلام فرحزاد:

مبلغان فرهنگ روزه‌داری را در جامعه ترویج کنند

حجت الاسلام فرحزاد بر ضرورت ترویج فرهنگ روزه‌داری در جامعه تأکید کرد و گفت: مناسب است که از سوی مبلغان دینی فرهنگ روزه‌داری، پرهیز از کسب حرام و دروغ‌گویی در کشور ترویج شود.
حبیب الله فرحزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، ظهر امروز، در مسجد اعظم قم، به تبیین  وصیت‌‌های امام علی(ع) در زمان شهادت پرداخت و گفت: امیرمؤمنان اطرافیان خویش را به رعایت تقوای و نظم در کارها سفارش کرده است.

 

حجت الاسلام فرحزاد با بیان این که ترک و انجام ندادن گناه بهتر از توبه است، گفت: شیطان همواره از راه‌های و شیوه های خودمان و از طریق دوستان ما برای گمراهی ما استفاده می‌کند و برخی از اوقات فرد به وسیله دوستان بیش از دشمنان در معرض و زمینه گناه قرار می‌گیرد.

 

وی با بیان این که متأسفانه برخی گناهان خویش را توجیه و عادی جلوه می‌دهند، ابراز کرد: دلیل تراشی برای گناه، عملی بدتر از خود گناه است، توجیه گناه نوعی فریب دادن و اغفال خود و مردم است.

 

حجت الاسلام فرحزاد بر ضرورت پرهیز از کسب حرام تأکید و بیان کرد: در روایتی از ائمه اطهار(ع) آمده است زمانی که لقمه حرام جزء بدن انسان می‌شود، تمام فرشته‌ها و آسمان این شخص را لعنت می‌کنند و دعای این فرد هیچ زمانی مستجاب نمی‌شود.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه بیان کرد: در احوال شیخ عبدالکریم حائری، مؤسس حوزه علمیه قم آمده است که زمانی که ایشان مال و غذای حرام را مشاهده می‌کرد، حالت تهوع پیدا می‌کرد.

 

حجت الاسلام فرحزاد در بخش دیگر از سخنانش با بیان این که روزه برای تمام ادیان الهی بوده است، بیان کرد: امساک و روزه داری در ماه رمضان زمینه‌ای برای خودسازی و رسیدن به تقوای الهی است.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم اظهار کرد: امساک و پرهیز از خوردن و آشامیدن در ماه رمضان می تواند زمینه‌های برای پرهیز گناهان و خویشتن‌داری را فراهم کند و در ماه رمضان چشم و گوش انسان نیز از گناهان پرهیز کند.

 

حجت الاسلام فرحزاد بر ضرورت ترویج فرهنگ روزه‌داری در جامعه تأکید کرد و گفت: مناسب است که از سوی مبلغان دینی فرهنگ روزه‌داری، پرهیز از کسب حرام، دروغ‌گویی در کشور ترویج شود.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم ابراز کرد: در روایات ائمه اطهار(ع) آمده است که روزه سپری میان مؤمنان و آتش جهنم است و خواب و نفش کشیدن روزه‌‌دار تا زمانی که گناه نکرده باشد عبادت محسوب می‌شود.

 

وی با بیان این که انسان با پرهیز از گناهان و رعایت تقوا می‌تواند مقام‌های والای الهی را کسب کند، گفت: کربلایی کاظم سواد خواندن و نوشتن نداشت، اما قرآن را حفظ بود و تمام آیات قرآن را از نوشته‌های دیگر تشخیص می‌داد و وی با ترک گناه به این مقام والای الهی رسیده است.

 

حجت الاسلام فرحزاد ابراز کرد: تمام دانش پژوهان دانشگاه الازهر حافظ قرآن هستند، اما زمانی که کربلایی کاظم به این دانشگاه رفته بود، تمام این دانش پژوهان در حیرت و شگرف بودند و شیخ شلتوت عالم بزرگ سنی گفته است که در حقانیت شیعه همین بس است که خدواند تمام قرآن را بر قلب یک شیعه نازل کرده است./998/پ202/ی

ارسال نظرات