رییس جمهور فرانسه تشکیل دو دولت صهیونیستی و فلسطین را خواستار شد
به گزارش خبرگزاری رسا، در حالی که «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا هفته گذشته در دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که تشکیل دو کشور صهیونیستی و فلسطینی را در کنار هم ترجیح نمی دهد و معتقد است که تشکیل دو دولت به بحران و منازعه موجود خاتمه نمی دهد، فرانسوا اولاند با حضور در مراسم 'شورای نمایندگی نهادهای یهودی فرانسه' بار دیگر بر این موضوع تاکید کرد.
رییس جمهوری فرانسه در سخنانش تشکیل دو دولت رژیم صهیونیستی و فلسطینی را تنها ضامن امنیت این رژیم دانست.
وی تاکید کرد که آهنگ کنونی خانه سازی های یهودی در کرانه غربی رود اردن خطرناک است، زیرا تشکیل دولت مستقل را نامحتمل می سازد.
رییس جمهوری فرانسه خاطر نشان کرد، راه حل تشکیل دو کشور اسرائیلی و فلسطینی به هیچ عنوان از جانب جامعه جهانی به آنها تحمیل نخواهد شد و دو طرف خودشان باید به یک جمع بندی جامع در این باره دست یابند. خود اسرائیلی ها و فلسطینی ها باید بر سر مسائل دو ملت از جمله موقعیت حقوقی بیت المقدس با یکدیگر به توافق برسند.
فرانسوا اولاند گفت: فرانسه از موقعیت کنونی بیت المقدس یعنی دسترسی آزادانه مسلمانان، یهودیان و مسیحیان به اماکن مقدس این شهر حمایت می کند و هیچ تغییری در موضع پاریس در این خصوص روی نخواهد داد.
موضوع تشکیل 2 کشور صهیونیستی و فلسطینی که همواره فرانسه و برخی کشورهای اروپایی بر آن تاکید داشته اند، از سوی مقامات رژیم صهیونیستی رد شده است.
در همین ارتباط، وزیران کابینه رژیم صهیونیستی چندی پیش درباره اظهارات ترامپ به عنوان «پایان دوره تاسیس دو کشور» استقبال کردند و خواستار پیشبرد طرح الحاق کرانه باختری رود اردن به سرزمین های اشغالی شدند.
فرانسه از دیرباز با ساخت و ساز در سرزمین های اشغالی و توسعه شهرک های یهودی نشین مخالف بوده و آن را سدی بزرگ بر مسیر صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطین دانسته است.
قطعنامه 2334 شورای امنیت سازمان ملل متحد که 23 دسامبر سال گذشته به تصویب رسید، به صراحت غیر قانونی بودن این ساخت و سازها و توقف فوری و کامل آن تاکید می کند.'
به نوشته ایرنا، طرح شهرک سازی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی که چندی پیش به تصویب رسیده بود، تا آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ به تعویق افتاد، چرا که مقام های رژیم صهیونیستی از انتقادات باراک اوباما رییس جمهوری پیشین آمریکا نگران بودند.
14عضو شورای امنیت سازمان ملل از جمله چهار عضو دائم این شورا شامل چین، فرانسه، روسیه و انگلیس در آخرین ماه سال 2016 به نفع قطعنامه ای در حمایت از مردم فلسطین رای دادند و تنها آمریکا به این قطعنامه رای ممتنع داد.
پیش نویس این قطعنامه پیشتر از سوی مالزی به همراه نیوزیلند، سنگال و ونزوئلا به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده بود.
رژیم صهیونیستی کرانه باختری رود اردن و نوار غزه را در جنگ خاور میانه سال 1967 تصرف کرد و از آن زمان تاکنون به رغم محکومیت های بین المللی کنترل این اراضی را در دست دارد./982/ب103/د