توکل به خدا راه سعادت و بندگی
آیت الله نجم الدین مروجی طبسی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به شرح و تفسیر دعای روز دهم ماه مباک رمضان پرداخت که در ادامه می آید:
«اَللّهُمَّ اجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیْکَ وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیْکَ وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیْکَ بِاِحْسانِکَ یا غایَةَ الطّالِبینَ»
«خدایا قرارم ده در این ماه از توکل کنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت و قرارم ده در آن از مقربان پیشگاهت به حق احسانت اى هدف نهائى جویندگان»
خدایا مرا جزء کسانی قرار بده که فقط به تو اتکا کنم و فقط بر تو توکل کنم.
خدایا مرا جزء کسانی قرار بده که پیروز هستند و نزد تو جزء خاسرین و باختگان نیستند و در نزد تو جزء کسانی باشم که پیروز هستند و مرا جزء مقربین خودت قرار بده، قسمت می دهم به آن احسان و عنایتی که به ما داری، ای منتهای امید و آرزوی طالبین و طلب کاران؛ یعنی هرکس چیزی را می طلبد منتهی طلب تو هستی، ای خدا ما را از این درخواست هایی که در این روز داشتیم محرومان مگردان.
بحث توکل به خداوند در روز دهم ماه مبارک رمضان جایگاه ویژه ای دارد. توکل یک مقام بالاتر در عبودیت است و به معنای واگذاری امور خود به دیگری است.
ما در این روز از خداوند طلب می کنیم که خدایا ما را از کسانی قرار بده که کارهایمان را فقط به تو واگذار کنیم و جز تو به کسی توجه نکنیم.
در مرحله بعد فائز بودن از خداوند طلب می شود و از خداوند درخواست می کنیم که ما را جزء فائزین درگاهش قرار دهد و بنده این را نهایت رضایت خود می داند که در این شرایط دیگر خواسته ای وجود ندارد.
ما خداوند را غایت آرزوها می دانیم و یکی از صفات خداوند هم همین است که در اینجا خدا را به این صفت قسم می دهیم./872/ت۳۰۲/ی