تحصیل و تدریس حوزوی با نیت الهی مایه اعتلای روحانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در نشست با طلاب استان، با تأکید بر اینکه طلاب و روحانیان در همه احوال باید به ائمه اطهار (ع) تأسی کرده و با این بزرگواران باشند، افزود: با اهل بیت بودن یعنی روش و منش و رفتار آنها را گزینش کرده و از آنها الگوبرداری کنیم و مکتب زهرایی و راه فاطمی را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه محب و منسوب اهل بیت بودن به معنای پیروی عملی از آنها است، تصریح کرد: شقرانی در عصر حضرت صادق (ع) زندگی میکرد. او با آنکه خود را از دوستان و پیروان آن اهل بیت (ع) میدانست شراب میخورد و به این گناه بزرگ آلوده بود. روزی امام (ع) در رهگذر تنها با وی برخورد کرد، برای آنکه از عملش انتقاد کند و از شرب خمرش بازدارد آهسته به او فرمود: «ان الحسن من کل احد حسن و انه منک احسن لمکانک منا و ان القبیح من کل احد قبیح و انه منک اقبح»؛ عمل خوب از هر کس که باشد خوب است و از تو خوبتر زیرا وابسته به مایی و عمل بد را هر کس انجام دهد بد است و از تو بدتر و ناپسندتر.
رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: در آیه 59 سوره یس میخوانیم: «وَامْتَازُوا الْیوْمَ أَیهَا الْمُجْرِمُونَ»؛ ای گناهکاران امروز از بیگناهان جدا شوید؛ اما ما پیامبر و ائمه اطهار (ع) را داریم و مردم در روز قیامت به دنبال علی (ع) و زهرا (س) و اهل بیت (ع) میگردند تا شفاعت آنها را بکنند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی ادامه داد: مردم اینها را پیدا میکنند اما چون عمل آنها در دنیا مناسب نبوده است بنا به فرموده امام صادق (ع) بر دهان آنها مهر زده میشود، دستهای آنها سخن میگویند و پا و دست آنها شهادت میدهند که خدایا این دروغ میگوید و اگرچه ادعای دوستی اهل بیت میکرد اما ما این گناهها را انجام میدادیم.
وی ادامه داد: اگر کسی مؤدب به این آداب شده باشد مشمول این سخن امام صادق (ع) قرار میگیرد که فرمود: «مَن تعَلَّمَ للّهِ وعَمِلَ للّهِ وعَلَّمَ للّهِ دُعِی فی مَلَکوتِ السَّماواتِ عَظیما، فقیلَ: تَعَلَّمَ للّهِ، وعَمِلَ للّهِ، وعَلَّمَ للّهِ»؛ هر که برای خدا علم بیاموزد و برای خدا به آن عمل کند و برای خدا به دیگران آموزش دهد، در ملکوت آسمانها از او به بزرگی یاد شود و گفته شود: برای خدا آموخت، برای خدا عمل کرد و برای خدا آموزش داد./9314//۶۰۱/خ