۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
کد خبر: ۴۷۷۰۳۲
رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارسان:

دهه فجر نقطه عطف انقلاب اسلامی است

رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان با اشاره به اینکه دهه فجر نقطه عطف انقلاب اسلامی است، تصريح کرد: به یقین دهه فجر فرصت مناسبی است برای بازخوانی ارزش‌های انقلاب و اينکه خودمان را ببينيم که در کجای اين مسير قرار داريم.
دهه فجر

حجت الاسلام جهانبخش يوسفی، رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، به مناسبت سی و هشتمين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی و اجرای برنامه‌های اين ستاد در شهرستان فارسان، اظهار کرد: ملت ايران هرگز روزهای سخت مبارزات و ايام پيروزی انقلاب را فراموش نمی ‌کنند، ايامی که يادآور ايثارگری‌ها و جانفشانی‌های ملت ايران در مبارزه با رژيم منحوس پهلوی بود.

وي با اشاره به اينکه ملت ايران با تکيه بر توکل به خدا، از خود گذشتگی و صبر و پايداری در راه هدف مقدس خود توانست به پيروزی برسد، خاطرنشان کرد: ملت ايران با انقلاب اسلامی خود راه و مسير آزادی ‌خواهی را برای همه ملتهای مظلوم هموار کرد.

رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان با تأکيد بر اينکه انقلاب اسلامی ايران را يک انقلاب تک بعدی و تک محوری نمی ‌دانيم، گفت: اين انقلاب نه ‌تنها از بعد سياسی تحول عظيمی در منطقه و در سطح جهانی بود بلکه يک انقلاب ارزشی و الهی به حساب می آید که با تکيه بر ايدئولوژی و جهان‌ بينی الهی توانست نظام ستم‌شاهی را نابود کرده و سربلندی‌ها و افتخارات زيادی را در عرصه جهانی به دست آورد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه دهه فجر نقطه عطف انقلاب اسلامی است، تصريح کرد: به یقین دهه فجر فرصت مناسبی است برای بازخوانی ارزش‌های انقلاب و اينکه خودمان را ببينيم که در کجای اين مسير قرار داريم.

وی با تأکيد بر اينکه دشمن به‌ دنبال ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: تبيين برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی در اين روزها برای روشنگری افکار عمومی اهميت ویژه ای دارد.

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به وجود برخی مشکلات و سختی‌ها در جامعه، گفت: بزرگترها بهتر می ‌دانند ما در چه دورانی بوديم و امروز کشور در چه جايگاهی قرار دارد؛ مقايسه اين دوران‌ها و توجه به پيشرفت‌های ملت ايران در تمام عرصه‌ها نشان از موفقيت و رشد روزافزون انقلاب اسلامی دارد.

وی با بيان رويکردهای ستاد سی و هشتمين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی، افزود: مردمی کردن مراسم و حضور همه اقشار و وجود شادابی و نشاط در برگزاری جشن‌های يوم ‌الله دهه فجر از مهمترین رویکردها است.

رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان با اشاره به تقارن اين ايام با ميلاد حضرت زينب(س) تصريح کرد: به یقین جشن‌های شاد همراه با جذابيت و تنوع برای همه اقشار، اصناف و گروه‌ها در ايام اين دهه برگزار می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، پرهيز از اسراف و زياده‌روی و رعايت شؤونات در برگزاری مراسم ها را از رويکردهای اصلی ستاد برگزاری سی و هشتمين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی در شهرستان برشمرد و خاطرنشان کرد: از آنجا که دشمن به دنبال ايجاد تفرقه  و از بين بردن همبستگی و وفاق ملی است ايجاد وحدت و همدلی و تحکيم در بين همه گروه‌ها و دسته‌ها از ديگر رويکرهای اين ستاد است.

حجت الاسلام یوسفی با بيان اينکه تحکيم ارکان اصلی انقلاب اسلامی به‌ ويژه جايگاه ولايت و رهبری از اهداف برگزاری مراسم های این دهه بابرکت است، گفت: توجه به محتوا و تأثيرگذار بودن برنامه‌ها در مراسم امسال گراميداشت دهه فجر مورد توجه جدی است.

تشکیل 20 کمیته تخصصی در شهرستان فارسان

وی با اشاره به اينکه 20 کميته تخصصی و کارگروه در ستاد گراميداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در فارسان تشکيل شده است، گفت: بيش از 500 عنوان برنامه در اين ايام در شهرستان فارسان پيش ‌بينی شده که این فعالیتها از سوی ستادهای برگزاری دهه فجر در تمام روستاها، بخش‌ها و شهرها برگزار می شود.

رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان با اشاره به اهم برنامه‌های اين دهه، افزود: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری، برگزاری جشن‌های انقلاب از سوی ادارات، اصناف و بازاريان، برگزاری همايش‌های بصيرت‌افزايی، جشن جامعه ورزش، جشنواره کودک و نوجوان، رژه موتوری، برگزاری مسابقات ورزشی، مهمانی لاله‌ها، نشست‌های تخصصی، مراسم ويژه بانوان، برگزاری دعای ندبه و کميل و جشن‌های ميلاد حضرت زينب (ع) به همراه جشن پيروزی، جشنواره غذاهای سنتي، ازجمله برنامه‌های اين دهه در سطح شهرستان است.

وی همچنین اجتماع در روز 22 بهمن‌ماه را نمايش اقتدار و مظهر شکوه و عزت جمهوری اسلامی بیان کرد و گفت: اجتماع ما نمايش پيوند ملت با ولايت بوده و به یقین مردم با حضور خود تجديد ميثاق دوباره‌ای با آرمان های انقلاب خواهند داشت.

رییس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شهرستان فارسان در پایان خاطرنشان کرد: راهپيمايی باشکوه 22 بهمن امسال نیز همزمان با سراسر کشور با تجمع در ميدان امام خمينی(ره) فارسان برگزار می شود./9457/302/ب2

ارسال نظرات